BolleBillen - Kleding voor over wasbare luiers - Clothing for cloth diapers - Romperverlengers - eco materialen - handgemaakt in NL - International shipping

Gastblog - Welke Soorten Wasbare Luiers Zijn Er?

Wanneer je je gaat verdiepen in wasbare luiers, zul je al snel merken dat er veel verschillende merken en luiersystemen zijn. Dit kan op het begin best intimiderend zijn, want hoe weet je nu wat voor jullie en jullie kindje werkt? Wat is het verschil tussen alle systemen? In deze blog leg ik uit welke systemen er zijn en zal ik enkele voordelen en nadelen benoemen. 

Lees meer »

Nieuwe stoffen

Naast effen stoffen van biologisch modal zijn er nu ook biologisch katoenen stoffen met prints waar ik mijn broekjes en rompers van maak. De jogging harem broekjes zijn momenteel van wat dikkere stof, het is tenslotte winter. De rompers zijn eigenlijk altijd van dunner materiaal, ook de prints.Mocht je nu een kleurconfiguratie willen die ik niet in de shop heb maar je hebt de kleuren los van elkaar wel gezien in de store, stuur me dan een bericht, wellicht kan ik het voor je maken!

Lees meer »