BolleBillen - Kleding die past over wasbare luiers - Clothing for cloth diapers - Romperverlengers - Biologisch katoen - Biologisch modal - Vintage katoen - International shipping

Reviews 

 

Zouden jullie het leuk vinden om een review over de aangeschafte producten te schrijven? Ga hieronder graag je gang! Dankjewel :)

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Kim
22 dagen geleden

3 hele mooie broekjes ontvangen die doen wat ze beloven! Passen perfect over de bolle wasbaar luier billen van onze zoon 😁

Margot jonkers
24 dagen geleden

De kleding zit heel mooi om het wasbare luierkontje heen. De stoffen zijn lekker zacht. De pasvorm is mooi en ik ben dol op de printjes!

Henriette
2 maanden geleden

Hele mooie bestelling binnen gekregen. Zachte stof en zit heerlijk ruim over de luier. De romperverlenger is een uitkomst. Ga zeker vaker bestellen bij je🤗 en als we in Zierikzee zijn dan ga ik ook zeker een kijkje nemen bij kleine duimpjes waar ook je mooie kleding ligt.

Degroote Aimily
2 maanden geleden

Ik ben zeer blij met de bestelling van de romperverlengers. Toffe printjes en toffe stof! Zeker de moeite waard om te bestellen bij het gebruik van wasbare luiers. Zo kan onze kleine spruit nog langer genieten van zijn mooie rompertjes!

Soraya
3 maanden geleden

De stoffen voelen heel lekker aan, en de bollebillen - pasvorm doet wat ie belooft, ook na de was ♡ Roos reageerde heel snel, maakte de kleertjes op verzoek in een andere maat en ik had ze een paar dagen later binnen. Heel erg blij met mijn verantwoorde, supermooie aankopen.